ThetaHealing® Technika

Vianna Stibal 1995-ben hozta létre a ThetaHealing Technikát, melyet azóta világszerte oktat. Saját egészségügyi problémájából kifolyólag arra jött rá, hogy a tudatalattiban rejtőzködő, gyermekkorunkban rögzült hiedelmeink és ezekből adódó érzelmeink alakítják a napi történéseinket, a mindennapi valóságunkat. A technika alkalmazásával a Mindenség Teremtő Erejéhez csatlakozva, a hátráltató hitrendszereket lecserélve és új érzelem mintákat letöltve, valóságunkat képesek vagyunk tudatosan átalakítani.

gallery/think logo
gallery/vianna stibal
gallery/dr. bruce lipton
gallery/tudatalatti

Tudatos tudat használata kb. 5%

Tudatalatti használata kb. 95%

„ThetaHealing a mély ellazulás állapotában fellépő thétaagyhullámok segítségével dolgozik. Ebben a tudatállapotban  agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ugyanakkor hozzáférünk a  tudatalattinkban rejlő gondolatainkhoz, hiedelmeink-hez, félelmeinkhez, és akár felül is írhatjuk azokat.” 

(Vianna Stibal)

"Képesek vagyunk befolyásolni a génjeinket, hiedelmeink és személyes  attitűdünk megváltoztatásával. Az, ahogyan a világot látjuk, és az észleléseink nem csak a belső biológiai és genetikai működéseinket szabályozzák, hanem azt, hogy milyennek teremtjük magunk körül a világot. Az, ahogy elménk felfogja a világot, befolyásolja a test biológiai és kémiai folyamatait, ami által megváltoznak szervezetünk sejtjei is."

                   (Dr. Bruce Lipton)

A kutatások szerint az emberek a nap 95%-ban a tudatalatti elméjüket használják, amely a gyermekkortól egészen 6 éves korig kialakult szokások és az életünk további részében ezek a szokások irányítanak. Míg a tudatos elménket az időnk 5%-ában használjuk.

Lehet, hogy azt gondolod, hogy változtatni fogsz ezen-, vagy azon, pozitív leszek, és elkerülöm a negatív gondolatokat, de valójában ezt csak a tudatos elméd mondja. A tudatalattid eközben a régi, ismétlődő mintákhoz akar visszatérni, melyben biztonságban érzi magát. Tudatos erőfeszítést kell tennünk, hogy a tudatalatti mintákat felülírjuk, amik gyermekként elménkbe programozódtak, hogy ez látható változást okozzon az életünkben.

Lipton szerint, egyik hatékonya módja, hogy megváltoztassuk vagy szabotáljuk tudatalatti elménk régi, korlátozó hiedelmeit, az úgynevezett 'energia pszichológia'.

Hogyan működik a ThetaHealing Technika?

 

A konzultációk során az érzéseid segítségével beazonosítjuk azokat az emlékeket, amelyek a mostani élethelyzetedért, a viselkedésedért, vagy a fizikai tüneteidért felelősek. Az emlékek többségében gyermekkorban ért traumákból, vagy neveltetésünkből fakadnak. A tudatalattiban rejlő negatív, hátráltató hitrendsze-rek felismerésének ereje az agyban megváltoztathatja a neuronok kapcsolódásait, miközben új szinapszisok keletkeznek a neuronok között. Az eredmény pedig, hogy a továbbiakban nem érzel félelmet például egy pók, vagy kígyó láttán, vagy megszűnnek a betegségeknek elnevezett komolyabb fizikai tünetek.

Konzultáción egy hozott problémád megoldására fókuszálunk. Tanfolyamon lehetőséged van a módszer elsajátítására és magad is képessé válhatsz az életed tudatos teremtésére.

 

Ha a ThetaHealing® Technikáról többet szeretnél tudni, látogass el a

www.thetahealing.com

oldalra.

 

Copyright © 2018 Thétatikum |Minden jog fenntartva.