Élmények és tapasztalatok az életetekből, a konzultációról és rólam

 

 

"Happy-finish" :)

 

Másfél éve a házasságom romokban hevert. Talajtvesztettnek éreztem magam, egyre csak fogytam. Az orvosom antidepresszánst írt fel, de az első szem hatását megtapasztalva tudtam, hogy más utat választok. Három kicsi gyermekem és az az érzés tartott életben, hogy még mindig imádom a feleségem. Éreztem, hogy valaminek történnie kell. És bekúszott az életembe Zsu a ThétaHealing technikájával. Már az első konzultációról hazaérve érzékeltem, hogy változást hozott. A saját energiaszintem. Figyelve Zsu szavait, rájöttem mennyire igaz: "ha felteszed a szándékot a pozitív változásra és teszel is érte, a valóságodat képes vagy újra teremteni". Ezt, az első konzultációt követően az életem mindennapjai, folyamatosan igazolják. Eredmény? Most várjuk boldogan negyedik gyermekünket! Kell ennél jobb "happy-finish"?                                                                                                                                         M. Levente

 

 "Felpiszkálta a figyelmemet....."

 

Barátnőmmel egy ideje másról sem lehetett beszélgetni csak a ThétaHealing technika egyik alapmódszeréről, az "ásás"-ról. Energetikai hókusz-pókuszokba sosem hittem. Nem az én világom volt. Barátnőm mégis felpiszkálta a figyelmemet, és napokig azon rágódtam, amiről ő beszélt. Láttam az életében bekövetkezett változásokat, amik arról győztek meg, hogy itt, a konzultációk alatt, nemcsak egyszerű beszélgetésekről van szó. Végül beadtam a derekam, én is bejelentkeztem egy konzultációra Zsuhoz. Megoldásra váró problémát könnyű volt találni, hiszen azok dögivel vannak az ember életében. Munkahelyi problémát választottam. A konzultáción, Zsuval közösen, rövid időn belül sikerült beazonosítani a probléma forrását. Gyermekkorból, apa felé való megfelelési kényszer....... Sosem gondoltam volna. A konzultáció végére megkönnyebültem, mintha szárnyakat kaptam volna. A változás szinte azonnalinak volt mondható. Kevesebb a feszültség a főnököm és köztem. Korábban már a munkába indulás pillanatában halálra stresszeltem magam. Úgy éreztem, hogy félre vagyok állítva, egy teljes csőd vagyok a főnököm és a kollégáim szemében is. A Thetahealing technikának hála, Zsunak hatalmas köszönet! Ma már minden közös megbeszélést felkészülten és magabiztosan várok.

 

                                                Sz. Aron

 

 "Legjobb befektetés....."

 

Azután, hogy sok-sok forintot elköltöttem, míg szinte az összes természetgyógyászati kezelést kipróbáltam az újból- és újból visszatérő ekcémámra, szerintem bátran kijelenthetem: ez a 2 óra Biológika konzultáció lett a legjobb befektetésem a "betegségem megoldására". És az lesz mindenki másnak is, aki valóban a tünetek kiváltó okát szeretné megszüntetni és nem kívánja fölöslegesen kidobálni a forintjait az ablakon! Zsu nem csak a lelki konfliktus okára világított rá (elválasztási konfliktus - teli találat volt), hanem a feloldásában is segített. Leány gyermekem az érettségi után a Szegedi Tudomány Egyetemen tanult tovább. Elkerült otthonról, üres lett a ház. Rettenetesen hiányzott az ölelése, a napi érintkezés. Nem is értettem, hogyha távol van semmi bajom, ahogy hazaérkezik előjönnek a kiütések. Zsu biológikusan és érthetően elmagyarázta ennek okát, hogy mi, miért történik. Pofon egyszerű, biológiailag értelmes válaszreakciója volt a szervezetemnek az ekcéma. Felismerve a lelki konfliktust, Zsu segítségével hamar helyére tettük a dolgokat és az ekcémámnak híre-hamva már. Lányomat boldogan és nem utolsó sorban ép bőrrel várom immáron haza. Bármikor egy újabb betegség kialakulását érzem, rohanok a telefonhoz és Zsu segítségét, támogatását kérem! Higgyétek el, megéri!                                                                                                

A. Katalin

 

 

gallery/lengyel zsuzsanna_3
Thétatikum

a Théta különlegességek tárháza

        

Annak ellenére, hogy Budapesten, a Vár kerületben éltem, sikeresen megvalósítottam gyerekkori álmomat. Végre megvehettem első lovamat, ami meghatározta későbbi életem alakulását is. Családommal Budapesttől 25km-re kiköltöztünk, most már több mint 13 éve. Lovainkkal „összebútorozva” élünk egy fél hektáros, csodaszép helyen. Kilépve házunkból lovaink nyerítése fogad. Az állatokkal és növényekkel különleges a kapcsolatom. Többnyire szavak nélkül kommunikálunk egymással, gondolatok - érzések által.

 

2010-ben életem egy újabb mérföldkövéhez érkeztem, amikor is megismertem Barnai Roberto által a Biologikát. Rádöbbentem arra, hogy az embereket tudatosan, vagy a tudás hiányából fakadóan, mennyire félre informálják. Hogy a hitrendszereinkből fakadó érzelmeink minősége (energia szintje) meghatározza testünk működését, hogy  a lélek - test egyensúlyban, vagy éppen kibillent állapotban, betegségekkel küszködve működik-e. A megoldás hogyanja, hogy le kell jönni a problémáról, nem elégített ki. A kérdés továbbra is bennem motoszkált. Egy betegségben lévő, egyensúlyát vesztett embernek hogyan tudok maradandóan/leghatásosabban a segítséget nyújtani?

 

Addig kutakodtam, míg rátaláltam a ThétaHealing® Technikára, melyben felfedeztem a tudásomban lévő hiányzó láncszemeket. Így a konzulensi tanulmányaim után az instruktori képzést is elvégeztem, hogy ezt a tudást tovább adhassam. Ez az energiagyógyászati módszer az, mely fölösleges körök nélkül, gyökeres, pozitív változást hozhat életed bármely területén, legyen az pl. egészségügyi-, családi-, munkahelyi-, vagy anyagi probléma. De ehhez Te is kellesz!

Nélkülözhetetlen a hajlandóságod a változásra! A már nem szolgáló hitrendszereid és érzelmeid megváltoztatásával az életedet már saját magad formálhatod, melyek a fizikai valóságodban is megjelennek. Irányítsd Te az életedet, ne hagyd magad sodoródni az árral! Ha szándékot érzel arra, hogy változtass, szeretettel várlak!


Állattenyésztő üzemmérnök, lovasedző, programmenedzser szakértő, ThétaHealing®  konzulens és instruktor, a Biologika® Szabadegyetem trénere, konzulense vagyok.

 

 

Szabadidőmben önfeledten festek

 

Szüleim 4 éves koromban ültettek fel lóhátra, azóta nem lehet levakarni onnan. Szokták mondani, hogy „lovas ember bolond ember”. Hát, ez nálam bejött. A Kaposvári Állattenyésztési (akkor még) Főiskolát és az akkor indított Lovas Akadémiát elvégezve, állattenyésztő üzemmérnöki és lótenyésztő – lovas edzői képesítést szereztem. A diploma kézhezvételét követően, egy kedves meghívásnak eleget téve az USA-ba utaztam, ahol lipicai mének belovaglása volt a feladatom. Majd hazatérve lovak exportjával - importjával foglalkoztam.